За нас

Атлантис разработва и произвежда

• Високоенергийни диодни лазери - дентални
• Терапевтични лазери
• Дентална диагностична апаратурa

Добрата подготовка и опита на квалифицирания екип от специалисти, както и тясното сътрудничество с медицински университети, ни позволи да създадем апарати с високо качество, интуитивен софтуер, графичен потребителски интерфейс и добре адаптирани клинични протоколи за медицинската практика. Всички наши апарати са с търговското име Six.

Фирмата произвежда не само за българския пазар, но е и експортно ориентирана. В тази връзка участваме в регионални и международни изложения, с което целим да разширим настоящите си пазари и да създадем нови. Ние от Атлантис работим с ентусиазъм и професионализъм за реализиране на новите идеи, чието производство предстои!


История


Атлантис е създадена е през 1994 г. от екип опитни инженери, работили дълги години в областта на лазерните технологии. Можем с гордост да отбележим, че сме участвали в реализирането на първите в България промишлен CO2-лазер и терапевтичен диоден лазер.


Мисия


Визията на Атлантис се състои в разработване и производство на високотехнологична медицинска апаратура със собствено ноу-хау, която да отговаря на основните стандарти и тенденции в медицината, както и да допринася за успеха на медицинските практики и партньори. Другата наша постоянна мисия е свързана с разпространението на знания по лазерна медицина и иновативни технологии.


Фирмена философия


Високите технологии, и в частност лазерните технологии, да станат достъпни за все по-голям брой хора. Така човешкият труд на лекаря ще бъде възнаграден с увеличена сигурност, удовлетвореност и благосъстояние.


Сертификати


Атлантис е сертифицирана по EN ISO 13485:2012.
Апаратите притежават CE маркировка, в съответствие с Директива 93/42 EEC
Нотифициран орган TÜV NORD.

Сертификати

 

CE сертификат TUV сертификат